Al-Aqsa mosken invaderas – Skall du reagera?

Al-Aqsa mosken, muslimernas tredje heligaste helgdom invaderades igår av den israeliska polisen. Man utnyttjade tiden för bönutropet och agerade direkt. Den sionistiska regimens planer är tydliga. De vill förstöra al-Aqsa mosken och de kommer kunna göra det. De utmanar arabernas och muslimernas tystnad och vet att som vanligt så sitter de bakom Tv rutan och ser på utan att agera. Tystnaden bekräftar bara Israels agerande och stärker deras ståndpunkt.

Dem arabiska och muslimska ledarna som är mestadels korrupta påminner mig oftast om meningen på Ziyarat Arbain:

…but an evildoer, deceived with empty hopes of mean and worthless worldly gains, had pressed heavily on him, and sold out his share (eternal bliss) for the meanest and lowest bargain, betrayed his “day of judgement” for a vulgar return, took pride in insolence, fell into the fathom- well of silly stupid follies, provoked Thee and Thy Prophet to anger, did as the harsh discordant, the hypocrite, the heavily burdened bearers of sin, condemned to Hellfire, advised to him…

Den etniska rensning är tydlig, Israels primiärminister Netanyaho sade klart och tydligt, “Judar kom hit och palestinier får åka dit. Så välj. Det är grunden för en lösning,” .  Höger extrema sionister har samlats för kräva att man bygger en tempel i al-Aqsa mosken. Dvs. förstöra al-Aqsa mosken och bygga tempelt i dess ställe. Khalid Mashaal sade tydligt ” Framtiden kommer inte att kunna lösas vid förhandlingsbordet utan genom konfrontationer och motstånd”! Frågan är när vi skall samlas och ta detta på allvar?

Det händer så mycket i världen nu kära läsare…något som fått mig att rynka på pannan är FN:s inspektörer, påminner dessa er om något? Innan Irak kriget 2003 så skickade man en hel del FN inspektörer som leddes av Hans Blix. Kort därefter att de återvänt så förklarade man krig under rubriken att Irak har biologiska vapen. Man tyvärr så hittade man inget efter invasionen av Irak.

Nu pågår liknande taktik. Efter att den amerikanska administrationen misslyckats med den “gröna revolutionen” för att störta Iran och dess islamiska styre. Så vänder man sig åter till dialog om kärnvapen och skickar sina FN inspektörer. Vad kommer hända härnäst?

En annan sak som också fått mig att rynka på pannan är Israels militära beredskap vid Libanongränsen. Man har vid flera tillfällen förgripits sig mot Libanons territorium. Så fort Hizbollah “förgriper” sig börjar världen och USA skrika och ropa som kråkor men när Israel bryter grovt så är de tysta. Men de som fått mig att vara skeptisk är kan det vara att Israel vill inledda ett nytt krig med Libanon? Seyyed Hassan Nasralllah(HA) sade vid ett tal att Israel vill ha krig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *