Picture Resize Genius

Vad gör om du har 100 bilder som du vill skicka till dina kompisar eller om du har flera bröllopsbilder som du vill skicka till dina vänner, normalt så är varje bild 2.5 Mb och om du skall skicka de i en fil så tar det långt tid, självklart varierande på din internet uppkoppling, men tänkt om du skall ladda upp dina bilder i en galleri som accepterar bilder som har upplösningen 1000×800 och den normala upplösningen på en digital kamera är 2500×2000, vad gör du då?

Ibland så brukar mina vänner förminska bild för bild och då tar det evigheter, men jag har en annan ide, skaffa programmet Picture Resize Genius där kan du ändra upplösning, kvalitén, storleken etc. på alla dina bilder samtidigt istället för ta en bild i taget.

Programmet är väldigt lätt använt och tar inte alls mycket plats på  hårddisken, endast 1.9 Mb. Det finns många funktioner baserat på hur du vill ha det, så vänta inte länge om du har massa bilder!