Hur kunde allt detta ske?

I flera år har jag tänkt på frågan; hur kunde Hitler lura en hel nation att bilda ett hat mot judar, diskriminera, nedvärder dem och för att i slutändan skapa förintelseläger? Hur kunde Hitler få med sig flera miljoner människor att erövra land efter land? Att hitta varje jude och kasta dem i ghetto och förintelseläger?

Vidare, hur kunde amerikanerna få med sig 42 länder, inkluderat västvärlden och gulfen, att låta en diktator som Saddam föra ett krig mot ett folk som har valt att göra en revolution mot deras diktator i Iran?

Vidare; hur kunde amerikanerna rättfärdiga sitt krig mot Irak och skapa en allians med flera länder för att inta Irak och ockupera landet, förstöra deras infrastruktur och skapa blodbad?

Vidare; hur kunde amerikanerna få med sig hela världen att skapa sanktioner mot Iran ända sens 1979? Mot dess befolkning och berövade landet de enklaste sakerna som medicinsk utveckling.

Vidare; hur lyckades man övertyga västvärlden och andra länder om rätten att etablera en judisk stat i ett land som är redan självständigt? Hur lyckades man rättfärdiga detta steg? Hur lyckades man få det palestinska folket som försvar sitt land och levebröd, det palestinska barnet som vill studera, att de är terrorister? Hur lyckades man rättfärdiga ockupanten som erövrade landet illegalt, dödade befolkningen, byggde bosättningar på andras mark, som en fredlig person? Hur lyckades man ge rätten till en sådan stat i vår moderna tid, att kasta ut dess befolkning och ta tillskansa allt de har, och sedan beskylla dem för att de är terrorister, och att ockupanten är svag som har rätt att försvara sig?
Vidare; Hur lyckades Muwiya, som var Profetens(S) fiende, få folket mot Imam Ali(A), som var Profetens(S) lärling och bästa student? Hur lyckades han skapa en bild av att Imam Ali(A) var en person som inte bad och inte kände sin Herre fastän faktumet var vice versa?

Hur kunde allt detta ske och mycket mer? Hur?

Svaret på alla dessa frågor fann jag
hos nazitysklands propaganda minister Joseph Goebels

”Om du berättar en lögn tillräckligt stor och fortsätter att upprepa det, kommer folk så småningom att tro det.”

Obamas kommentar efter att man meddelat att sanktionerna mot Iran är hävda:

”Iran kommer inte att skaffa en atombomb, USA och världen känns nu säkrare och tryggare” Men vem är det som har det Herr Obama egentligen? Vem är det som skapar oro? I flera år har de fått hela världen att tro, att Iran har kärnvapen, fastän de sagt flera gånger vi har inte. Man har utökat sanktionerna och förtryck befolkningen år för år. Detta fastän Irans högsta andliga ledare, Seyyed Khameni(HA) sagt klart och tydligt, den sorters vapen är förbjuden och otillåten. Är inte detta komedi på  hög nivå?

Börja ni förstå vad jag menar?