Klagan på domedagen

Det finns en bit mark på denna jord som kommer på domedagen att klaga hos Gud! Den kommer klagar hos Gud och ställa alla muslimer till svars. Flera muslimer kommer stå där, med böjda huvuden av skam och likgiltighet. Flera muslimer kommer stå där med tungan svald! Flera muslimer kommer beordras till helvetet pga. av denna marks klaga hos Gud. Detta för att de var tysta, blunda, var likgiltiga och nonchalerade ropet av förtryck och orättvisa. Ropet av ensamhet, rädsla och fruktan. Ropet av hjälp och stöd. Ropet av de svaga barnen, de våldtagna kvinnorna, de fängslade männen, de hungriga barnen, de sjuka äldre, de fattiga änkorna, de förlamade ungdomarna. Det desperata ropet som hela världen valt att blunda bort och ignorerar utan att ens blicka mot det.

De flesta var upptagna med sitt liv och ingen brydde sig om det. De flesta var egoistiska och endast tänkte på sitt levebröd. De flesta ville inte göra något. De flesta blickade förbi när de såg bilderna, för de hade gett upp hoppet, de hade blivit vana att se förtryck och orättvisa utan att agera!

Mina vänner denna mark som kommer stå på domedagen och klaga hos Gud är

#Palestina!

Må Gud förlåta oss den dagen! Varje person bör förbereda sitt svar inför Gud, när har ställer frågan åt dig “Vad gjorde du åt Palestinafrågan?”

Ni som stör er på mina inlägg och det jag lägger upp. Ni är mer än välkomna att ta bort mig som vän. Jag lägger upp allt detta, för att detta är verklighet. Jag försöker bidra med det jag kan!

Frid vare över dig O’Palestina, den dagen Gud skapade dig!
den dagen Gud ärade dig med Profeternas närvaro,
den dagen du ärades med Aqsa mosken!

Frid vare över dig O’Palestina den dagen du kommer avlida, förtryckt, ensam och orättvist behandlad.
Frid vare över dig O’Palestina den dagen du återuppväcks till livet och för dina klagan hos Allah(SWT)!

image