Relationer!

Ett ämne som jag velat diskutera och prata om för länge sen men har inte hittat den rätta tiden för det. Ämnet är om relationer mellan mannen och kvinnan. För att vara specifik kärleken mellan dessa två skapelser. Idag läste jag en nyhet som fick mig att lämna ifrån mig det jag skulle göra.

Nyheten handlar om en tjej som var galet förälskad i sin pojkvän. Pojkvännen blir otrogen mot henne och bestämmer sig för att göra slut med henne. Varpå flickan ringer upp honom i ett videosamtal genom Facebook och säger “Jag har inget mer värdefullt i mitt liv.” sedan hänger hon sig själv på direktsändningen. Visst är detta en sorglig berättelsen men dock är det inget nytt i vårt samhälle.

Det jag tänkte ta upp idag är ett meddelande till dem bröder som är ute och “halal” raggar på systrarna eller icke-muslimska tjejer. Vetenskapligt bevisat är kvinnan mer känslomässig varelse än mannen. Därför skapas känslor enklare hos en kvinna. När en bror kontaktar en syster och börjar samtala med henne kan indirekt känslor dyka upp mellan parterna vare sig vi vill eller inte. Dessa känslor etablerar sedan ett band, oftast är tjejen den som binder ett starkare band ifall hon förälskar sig i personen. Idag finns det tyvärr personer som leker med andras känslor, utnyttjar personen och sedan vänder blad på sitt liv. Alla är inte så, vissa personer kan inte vända blad och gå vidare. Det spelar ingen roll ifall tjejer är muslim eller inte, man kan inte jiddra med någons känslor, fortfarande är individen en människa som har känslor.

Tyvärr träffar man på vissa personer som binder relationer med tjejer utan någon seriös avsikt. Snarare ute efter att släcka ett begär som är otillfredsställt. Vem personen är som tillfredsställer deras begär spelar ingen roll hos vissa. Är man ute efter en seriös relation med en syster så bör man komma genom dörren och inte genom fönstret. Oftast skapar man en relation genom fönstret som leder till kärlek mellan parter. En kärlek som blir blind utan att tänka huruvida det är halal eller haram, rätter eller fel. Utan en blindkärlek, en kärlek som får dig att begå synd efter synd. Sedan kan denna kärlek ha olika konsekvenser, kanske man möter hinder som hindrar varandra från äktenskap ifall huvudsyftet var det från början. Då blir båda parterna krossade, kanske dem hungerstrejkar eller går så långt som att begå självmord. Det finns ett arabiskt ordspråk som säger “När en kvinnan förälskar sig i mannen, kan hon dyrka honom.” och det stämmer till viss mån, en kvinnan som begår självmord när hennes pojkvän lämnar henne har egentligen dyrkat sin pojkvän. Ibland dyker hinder för att Gud vill förvarna personen från den andre, men är man blint kär så ser man det inte.

Syftet med detta inlägg är att lek inte med andras känslor, frukta Gud! Är du ute efter en ärlig relation med en syster ta det på det lagliga sättet. Använd inte religionen som täckmanteln, för den kommer själv avslöja vem du är förr eller senare. Dessutom ifall du använder religionen som täckmantel blir Guds vrede större!

Syskon, det finns flera berättelser från Sverige! Där systrar med och utan slöja har blivit lurade av killar/”bröder” till sängs och sedan dumpat dem! Det svider att skriva det, men det har blivit allt vanligare och är ett faktum, särskilt som kommunikationen mellan bege parterna har aldrig varit enklare! Säg inte att jag skall vägledda systern, det är inte din uppgift! Haram relationer är som att leka med elden! Shaytan vill lura dig med sina trix, “vägledd systern, hon behöver dig, etc.” men faktum är detta en av hans fällor. Koranen säger om Profeten Josef(A) följande: [12:24] Hon hade fattat begär till honom och även han kände begär till henne; om han inte hade sett ett tecken från sin Herre [kunde han ha gett efter för frestelsen]. – Vi ville hålla allt ont och all skamlöshet borta från honom eftersom han var en av Våra sant hängivna tjänare.

Syskon! Ett glas som faller och går sönder är nästan omöjligt att reparera, vissa människor, deras känslor är som glaset, faller glaset sönder kan det leda till flera destruktiva konsekvenser från allvarliga psykologiska sjukdomar till annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *