Reflektion kring döden

För några dagar avled hamstern som vi hade. Jag blev berörd av en händelse som jag vill dela med mig. Eftersom han avled så fick vi begrava honom. Saken är den att jag fick gräva hans grav själv och sedan bar jag honom själv och lade honom i graven.

Hamstern var vit (som kaffan) och sov fridfullt. Sedan väntade jag en stund innan jag hällde jorden. Redan då såg jag hur myrorna började samlas kring hans kropp så jag hällde jorden över honom. Synen var jobbig och fick mig tänka på mig själv mycket. Kanske visa skrattar när de läser det och ser det som skrattretande. Men det jag berördes av är att imorgon kommer jag begravas i en grav som en annan människan gräver. Sedan kommer de lägga mig i graven insvept i det vita tyget (kaffan) i en plats där jag kommer vara själv. Myrorna kommer redan då komma till mig som det hände med hamstern och sedan kommer de hälla jorden över mig och lämna mig. Vilken svårt situation!

Gud vi ber dig om vilan vid graven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *