DvvMedia.se

I Guds Namn
Fred!

Flera välsingade projekt har startat och nu senast fick jag ett samtal av en vän till mig, han bad mig att kolla in Den Väntades Vänners nya hemsida, Dvvmedia.se, hemsidans design är som vanligt magnefik och elegant.

Som person tycker jag om att läsa vad sidan handlar om, som första intryckt tyckte jag att detta var verkligen en bra ide att samtidigt som man vill ha hjälp med webdesign, översättning, filmning etc. så stödjer man DVV’s verksamhet som består av att trycka böcker och sprida den sanna andan av islam.

Priserna som de har i sina erbjudanden är väldigt bra gemfört med många webbentreprenör, foto-butiker och översättningsföretag, samtidigt så erbjuder de dig hjälp och support inom 24 h.

Gå in och läs mer om sidan och se om du behöver en hjälpande hand…?

Fred!