Ännu en martyr i Bahrain…denna gång är det ett barn!

Bilden som ni ser är på en av bahrains unga martyrer, vid namn Sayed Ahmed Saeed Shams en 15-årig kille. Han lämnade vår värld idag för cirka 2 timmar sedan. Den omänskliga och hänsynslösa armén sköt honom i ansiktet…

Ett meddelande till alla som tror att den bahrainska regeringen gör sitt jobb bara. Allvar vilken synd kan en 15-årig pojke ha gjort för att förtjäna döden?

Må han vila i frid och må Allah ge hans moder tålamod.

Fatiha över hans rena själ …

One thought on “Ännu en martyr i Bahrain…denna gång är det ett barn!

 1. Salam bror,
  må hans själ vila i frid. Jag anser frågan vara defekt eftersom en 15 åring kan göra sig skyldig till mycket. Det som pågår i Bahrain är folkets uppror mot ett förtryckande styre, ett ofolkligt styre. Det som händer i Bahrain händer på riktigt medan det som hände i Iran efter det tionde presidentvalet hände på låtsas. Där var det mycket manipulation, både de ur folket som protesterade hade manipulerats till att tro att ett valfusk hade begåtts och världen hade manipulerats till att tro att det var ett genuint folkligt uppror mot en förtryckande regim.

  Men i händelser är alla dessa uppror i arabvärlden pricken lik händelserna i Iran under 8 månader av oroligheter.

  Till frågan “vilken synd kan en 15-årig pojke ha gjort för att förtjäna döden?” kan jag svara om en händelse i Iran. Systersdottern till en av min familjs nära bekanta, som också hon var 15 år, deltog i upprorsförsöken som många andra jag känner. Hon stenade poliserna tillsammans med kanske 1 eller 2 tusen ytterligare demonstranter ur den gröna rörelsen efter en fredagsbön.

  Min svärmor bevittnade med egna ögon hur polisen läpte fram mot de som kastade stenar och viftade sina batonger så hårt de kunde för att rädda sig själva från smärtsamma dödsfall. Till slut såg min svärmor enligt henne själv hur den 15 åriga flickan träffades av en batong i huvudet och föll ner till marken i antingen koma eller direkt död. Var detta fel?

  Den som tar upp vapen och bekämpar ett styre måste förvänta sig att styret försvarar sig själv och attackerar med sin fulla styrka för att eliminera hotet. Vare sig det är folket i Bahrain som står upp mot ders förtryckande al-Khalifa eller gröna rörelsen i Iran som vill åsamka ett statsbyte å USraels vägnar. Vad sa muslimerna till de icke-troende efter Uhud slagets reträtt?

  Våra döda hamnar i paradiset medan era döda hamnar i helvetet. Därför sa också den välsignade uppoffraren Ibrahim Hemmat från Iran-Irak kriget att om man gör allt för Gud segrar man, vare sig man dödar eller dödas.
  Allahu Akbar vad vackert sagt av honom!

  Din fråga bror, borde istället vara hur det kommer sig att när folket i Iran enligt egna amerikanska och västerländska statistikbolag är nöjda med sin regering, i majoritet alltså, och folk i till exempel Bahrain klart och tydligt är missnöjda med regimen al-Khalifa, så uppmanar och överanalyserar väst media sådana händelser i Iran medan de försöker att begrava liknande händelser i Bahrain och oönskade länder i glömska undan folket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *