Situationen i Irak

VIKTIGT uppmanar alla syskon att läsa detta, specifikt irakier!

I Guds Namn, den Nåderike den Barmhärtige

”OCH [MINNS, Muhammad] hur förnekarna av sanningen smidde onda planer mot dig; de ville ta dig till fånga eller döda dig eller driva bort dig. Ja, de smider sina planer, men Gud smider [också] Sina planer och Gud smider bättre planer än någon annan. (Den heliga Koranen 8:30)”

Pga. den senaste tidens politiska händelser i Irak har det blivit nödvändigt att belysa vissa punkter som media inte tar upp. Idag sprids mycket onödig rädsla och oro bland folk pga. den falska media som inte belyser hur kontrollerat situationen är egentligen i fronten. En del av det här kriget mot IS är just media och den psykologiska krigföringen. Media som blossar upp och väcker rädsla och oro bland människor.

Att nyheten om staden Ramadi i Irak, som ligger 10 mil från Bagdad, föll i IS händer kom inte som en överraskning för mig personligen eller för andra som är insatta i irakisk politik. I Irak finns det 4 städer som hade och har en lojalitet till Saddam. Det är Mosul, Tikrit, Ramadi och Falluja. Just dessa städer lyckades IS attackera och ta över (med Guds nåd så befriades Tikrit). Det är inget konstigt då du har en del av den lokal befolkning som visar stöd till IS.

En annan punkt är att det har varit stor fokus kring huruvida den folkliga rörelsen (Hashd_alShabi), som består av shia muslimer skall in i Anbar provisen som är ett sunni muslimskt område, och strida mot IS. Den folkliga rörelsen består av irakier som har besvarat kallelsen som Ayatollah Ali Sistani(HA) utropade, gällande att beskydda landet mot IS.

Flera nyhetsbyråer, sunni muslimska förespråkare (religiösa och politiska), samt andra klanledare propagerade och visade avsky mot att den folkliga rörelsen skulle in och strida mot IS i en sunni muslimsk provins. Från den amerikanska sidan så hotade man att flygbomba den folkliga rörelsen ifall de strider i Anbar provinsen mot IS. Därför valde man att avvakta i den folkliga rörelsen från att strida mot IS i Anbar provisen, eftersom det blev stor ståhej kring det. [Noterbart att den folkliga rörelsen arbetar nu officiellt under den irakiska arméns fana.] Continue reading

Al-Aqsa mosken invaderas – Skall du reagera?

Al-Aqsa mosken, muslimernas tredje heligaste helgdom invaderades igår av den israeliska polisen. Man utnyttjade tiden för bönutropet och agerade direkt. Den sionistiska regimens planer är tydliga. De vill förstöra al-Aqsa mosken och de kommer kunna göra det. De utmanar arabernas och muslimernas tystnad och vet att som vanligt så sitter de bakom Tv rutan och ser på utan att agera. Tystnaden bekräftar bara Israels agerande och stärker deras ståndpunkt.

Dem arabiska och muslimska ledarna som är mestadels korrupta påminner mig oftast om meningen på Ziyarat Arbain:

…but an evildoer, deceived with empty hopes of mean and worthless worldly gains, had pressed heavily on him, and sold out his share (eternal bliss) for the meanest and lowest bargain, betrayed his “day of judgement” for a vulgar return, took pride in insolence, fell into the fathom- well of silly stupid follies, provoked Thee and Thy Prophet to anger, did as the harsh discordant, the hypocrite, the heavily burdened bearers of sin, condemned to Hellfire, advised to him…

Den etniska rensning är tydlig, Israels primiärminister Netanyaho sade klart och tydligt, “Judar kom hit och palestinier får åka dit. Så välj. Det är grunden för en lösning,” .  Höger extrema sionister har samlats för kräva att man bygger en tempel i al-Aqsa mosken. Dvs. förstöra al-Aqsa mosken och bygga tempelt i dess ställe. Khalid Mashaal sade tydligt ” Framtiden kommer inte att kunna lösas vid förhandlingsbordet utan genom konfrontationer och motstånd”! Frågan är när vi skall samlas och ta detta på allvar?

Det händer så mycket i världen nu kära läsare…något som fått mig att rynka på pannan är FN:s inspektörer, påminner dessa er om något? Innan Irak kriget 2003 så skickade man en hel del FN inspektörer som leddes av Hans Blix. Kort därefter att de återvänt så förklarade man krig under rubriken att Irak har biologiska vapen. Man tyvärr så hittade man inget efter invasionen av Irak.

Nu pågår liknande taktik. Efter att den amerikanska administrationen misslyckats med den “gröna revolutionen” för att störta Iran och dess islamiska styre. Så vänder man sig åter till dialog om kärnvapen och skickar sina FN inspektörer. Vad kommer hända härnäst?

En annan sak som också fått mig att rynka på pannan är Israels militära beredskap vid Libanongränsen. Man har vid flera tillfällen förgripits sig mot Libanons territorium. Så fort Hizbollah “förgriper” sig börjar världen och USA skrika och ropa som kråkor men när Israel bryter grovt så är de tysta. Men de som fått mig att vara skeptisk är kan det vara att Israel vill inledda ett nytt krig med Libanon? Seyyed Hassan Nasralllah(HA) sade vid ett tal att Israel vill ha krig!

Den internationella al-Quds dagen!

Jag inbjuder alla muslimer över hela världen att viga den sista fredagen i den heliga månaden
Ramadan till ”Al-Quds dagen” och för att förkunna stöd från hela världens muslimer för de legitima rättigheterna som muslimerna i Palestina har
.”
[Imam Khomeini – Sahifa-y Nur, Vol. 8, sid. 229]

Imorgon infaller den internationella al-Quds dagen, muslimer över hela världen går ut på uppmaning av Imam Khomeni(A) för att visa sitt stöd till det palestinska folket. De har gått nu 61 år för den palestinska ockupationen, den sionistiska blod maskinen fortsätter att döda, massakera, attackera, bomba, skada och fängsla det palestinska folket, barn, kvinnor som män, unga som gamla. Förtrycket pågår och världens ledande länder engagerar sina möten för att “befria” palestina, men dem är så dumma att de inte insett att Israel vet inte vad diplomati är utan det enda sättet de förstår är motstånd.

I Sverige kommer al-Quds dagen att ägarum i Stockholm, i Sergels torget kl 14.00 på söndagen och även i Malmö, i Gustav Adolfs torg kl 16.00 på lördagen. O’muslimer om ni har någon heder närvara, för en gångs skull låt vår Profet(S) vara nöjd över oss för en vettig handling som vi kan möta Allah(SWT) med ren avsikt!

Imorgon kommer det hållas en föreläsning av broder Ehsan vid titel: “Ropet från al-Quds”

Jerusalem, al-Quds, är frihetens symbol och de förtrycktas röst världen över.
Har vi besvarat ropet?

Tid: fredag den 18 september 2009 klockan 22:00

Plats paltalk, rum: Ljuset inom mig

Paltalk >> Religion & Spirituality >> Islam >> Ljuset inom mig

Jag vill passa på att rekommendera en föreläsning som hölls av broder Feras förra året vid titeln: “Internationella al-Quds dagen” (klicka på titeln för att lyssna på den)

Även en läsning av hans senaste inlägg: Internationella al-Quds dagen!

Al-Quds dagen förra året:

Länge leve al-Quds!

Bath regimen i en annan skepnad under Malikis styre

December förra året anlände den förre detta amerikanske presidenten George W Bush till Bagdad för att hålla en presskonferans och för att säga farväl och tacka för alla “framgångar” han lyckats med. En person som var närvarande i presskonferansen var Muntazar al-Zaidi, en journalist från den irakiska kanalen al-Baghdadiya.

al-Zaidi var en fristående journalist vad man sett hittills, han hade tidigare besökt familjer, föräldralösa barn, änkor och svårt drabbade personer, alla dessa personer var skörden av den amerikanska ockupationen, barnen hade förlorat sin moder eller fader pga. de, änkorna hade förlorat sina män, barn pga. de och alla de drabbade hade hamnat i värre svårigheter än de tidigare var i pga. ockupationen.

Nu satt han där al-Zaidi i den tredje raden i presskonferensen och var full av ilska, hat och brann inombords av allt som hänt, snart skulle han träffa “Ledaren” och den som bär ansvaret för dessa förödelser. al-Zaidi brann ännu mer av att se honom komma in och hålla ett tal över de irakiska martyres kroppar och nu skulle han utan någon rättegång, utan att ställas för svar säga farväl och adjö för allt han gjort, det var som en förnedring för den irakiska nationen, som om han sade: “Jag spillde ert blod, dödade, våldtog era kvinnor, gjorde era kvinnor till änkor och era barn till föräldralösa och nu skall jag gå, hejdå puss och kram”.

En hederlig och ädel person skulle aldrig acceptera eller låta sådan person passera förbi levande men vad kunde al-Zaidi göra, brinnande i sin ilska insåg al-Zaidi att de minsta han kunde göra var att förnedra denna person, visa avsky för hans närvaro i landet, det enda sättet att kunna förolämpa och förnedra en sådan person var att kasta hans skor på honom. Från hjärtat och av all ilska kastade han skorna på honom och sade:  “Det här är från änkor, de föräldralösa barnen och de som dödades i Irak!”

Strax efter detta attackeras al-Zaidi av hans landsmänn, de hoppade på honom slog honom och 3-5 personer höll honom som ett djur genom att dra honom från hans hår som han vore ett får, ännu fler samlades kring honom och grep tag i honom som ett djur och förde ut honom, de kvarstående vakterna tar ut kamera rullarna och uppmanar alla kameramänn som filmat händelsen att lämna det till dem. Varför?!

Efter att al-Zaidi tagits ut och väl i fängelset händer andra saker, han misshandlats med järnkedjor, blir slagen med sladdar och får elektriska chocker. al-Zaidi kom ut igår men hade spår av misshandel i kroppen, hans fram tand var borta, han hade psykiska problem. Vad påminner allt detta om?

Maliki som anser sig följa Imam Alis(A) riktlinje bör fråga sig själv handlade Ali(A) så här? Handlade hans trogna anhängare som Malik Ashtar så här? Jag menar Malik Ashtar som var den högst generalen i det islamiska väldet under Imam Alis(A) tid passerar en gång förbi ett gäng unga killar. En av killarna tar fram en rutten tomat och kastar den på Malik Ashtar. Malik fortsätter utan att vända sig om, strax därpå känner en av killarna igen att de var Malik och berättar detta för sin vän som kastat tomaten. Hans vän springer efter Malik och finner att Malik sitter bedjande i mosken, han kommer till honom gråtande och ber om ursäkta; Malik vänder sin blick till honom och säger; “Vid Gud jag kom endast hit för att be Gud att förlåta dig för din handling!” Allahu Akbar!

För Guds skull Maliki hur kan du påstå att du är anhängare till Ali(A) när Alis(A) anhängare uppträder sådär, istället för att du skall stoppa det som händer så står du och försvar dit lands mördare och uppmanar vakterna till sådana äckliga och skamfula handlingar.

Allt detta påminner mig om en enda sak, Malikis vakter handlade exakt som Saddams vakter, vem använder sådana sjuka metoder, framför kameran drar ni en människa 3-5 personer från hans hår, hur djuriska är ni. Den enda slutsatsen jag kan komma fram till är att ni inte ett dugg skiljer er från Saddams soldater, det är så att helt enkelt så har Bath regimen fått en ny skepnad under Malikis styre – sådan demokratis skepnad som är skrämmande då den jobbar dolt inte som Saddam som jobbade öppet. Denna regim kan vara lik bath om inte värre då dess första steg var att  sälja Irak till USA genom SOFA-avtalet.

Här nedan bifogar jag tre videoklipper där ni själv kan gemföra Saddams sätt att behandla sina trotsiga och Malikis sätt att behandla sina trotsiga:

Känsliga tittar varnas!

Här uppmanar vakterna Kameramänen att ta ut film rullen efter att al-Zaidi kastat sina skor och blir överfallen, undra varför?

Kolla noga på denna video hur de behandlar al-Zaidi efter sko kastningen:

Kolla noga på denna video där Bath soldater med sina vapen likt Mailiks vakter och där de attackerar oskyldiga 3-5 personer mot en.

Ännu fler och klarare bevis läggs fram men som jag hänvisar till broder Radikal muslim där han lägger fram det tydligt:

Irak – Ny parkeringsplats åt USA i Mellanöstern

Två nyheter om al-Zaidi finns att läsa på e-jihad:

Skokastaren frigiven

al-Zaidi: “Jag blev torterad i fängelset”

Må Allahs skydda oss från det kommande, endast för Gud vet vad som kommer att hända härnäst!

GAZA brinner!

I Guds Namn
Salam Alekom

Det är den tjugonde dagen idag sedans den sionistiska regimen attackerade Gaza remsan. Barn, kvinnor, gamla och unga dödas, ingen skonas. Det finns ingen säkerhet till och med FN:s skolor bombas. Heliga platser bombas, hus förstörs, oskyldiga massakreras. Gazas infrastruktur krossas, brist på mat och rent vatten.

Vad händer!? Var är alla, var är alla som är mot orättvisa och förtryck? Tjugonde dagen idag och över 1000 människor har dött, varv över en fjärde del är barn. Över 5000 personer är skadade.

Det minsta vi kan göra är att donera, bojkotta Isreal och gå ut på demonstrationer mina vänner. Nu lördagen den 17 Januari kommer det att vara demonstration i Göteborg kl 14.00 i götaplatsen. I Göteborg bor 500 000 personer endast 4000 person går ut!

Vart är alla männskor?
Varför blundar vi från förtryck och orättvisa?

VAKNA och våga gå ut innan förtrycket och orättvisan når dit HEM!

Wa Sallam och frid vare över de martyrer som dog av den sionisktiska regimen och dess medhjälpare!